Kom med, når Odense afholder konference om bæredygtighed og økologi på fødevarefeltet

Hvordan får man på bedste vis taget hensyn til både bæredygtighed og økologi, når man i storkøkkener skal kokkerere mad og middag til mange mennesker? Hvad er fremtidsperspektiverne for bæredygtig økologi? Og hvilke bæredygtige fødevaretendenser kan identificeres på landsplan?

Få svar på spørgsmålene og udvid din viden om bæredygtige og økologiske fødevarer, når Økologisk Landsforening, Odense Bæredygtighedsråd, Udvikling Fyn, Odense Kommune – Byens Køkken, SPIS! Odense Food Festival og Hørkram inviterer til konference om bæredygtighed og økologi.


Tid og sted
7. juni 2017, 09.30-15.00 hos Odense Kommune, Odense Rådhus

Foreløbigt program:
09.30-10.00   Registrering og kaffe

10.00-10.15   Velkomst ved Peter Rahbæk Juel

10.15-11.00   Indlægsholdere

11.00-12.00   Netværk på Markedspladsen

12.00-12.30   Frokost ShareDining ved langbord

12.30-15.00   Indlægsholdere (med indlagt kaffepause)

Tilmelding
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.